Köp här &
hämta i butik

+18  ÅRS ÅLDERSGRÄNS         

   tobaksvara skadar hälsan och är beroendeframkallande

  •  Snabb leverans (1-3 dagar)
  •  Pressade priser
  •  Färskhetsgaranti

 

Jag rökte cigaretter i 19 år och hade väldig svårt att sluta samt gjorde många försök för att sluta men misslyckades jämt. Jag mådde dåligt och upplevde stor frustration av mina många försök att sluta röka utan resultat. Jag gick runt med funderingar över rökning och frågade mig själv jämt varför jag hade en så svag vilja men fann inga svar.

Jag skadade både mig själv och min familj, även människor runt omkring mig med min rökning, och det tråkigaste var att jag inte bara skadade mig själv även slängde bort massa pengar i sjön helt i onödan. Jag förlorade min personlighet och mitt självförtroende var nästan på botten och fick en obehaglig känsla av lukt på mina kläder som luktade illa och hade problem med att andas och klart det inte hjälpte att man försökte få bort lukten av rökningen på mina kläder med massa olika parfymer. Jag hade verkligen inget sätt att rättfärdiga på vad jag gjorde och värst av allt var att varje försök misslyckades och jag rökte snarare mer cigaretter efteråt för att dämpa ångesten över misslyckandet.

Syftet med att skriva om min egna personliga erfarenhet av cigarettrökning är att hjälpa mina vänner och dem som har svårt för att bli av med sin ovana. Jag känner till många som har försökt sluta röka och under lång tid gjorde de många försök men misslyckades och givetvis jag var en av dem. Faktum är att börja röka cigaretter är något man väljer själv och endast du själv kan välja att avsluta den dödliga ovanan.

För 2 år sedan rökte jag min sista cigarett och slutade röka permanent. Innan kunde jag inte förställa mig att sluta med något som jag älskade så mycket och vara utan cigaretter en enda dag. Det var skönt att känna man fick tillbaka självförtroendet och kändes fantastiskt när man gör en omöjlig sak till möjlig.

Faktum är att det är egoistiskt att röka både när man tänker på sig själv och andra. Tänk bara på hur du luktar hela tiden för ickerökarna. Jag tror att människor som inte röker har stort tålamod mot dem som röker cigaretter och personligen tycker jag att man bör be om ursäkt för det man gör mot dem.

Jag får erkänna att jag lyckades sluta röka cigaretter tack vare min fru som ställde upp för mig hela tiden och jag hittade ett annat alternativ istället för cigaretter och det var snus. Även om snus och cigaretter är valet mellan dåligt och sämre men var det bästa alternativet för mig att lyckas i denna stora strid i mitt liv.

Jag kommer ihåg att i början valde jag ett starkt snus för att bli av rökvanan men det blev verkligen svårt för mig att ersätta snus med rökning och upprepade gånger kom cigaretterna fram igen, men i slutändan lyckades jag sluta helt och sedan efterhand började med svagare och svagare snus. Idag snusar jag helt nikotinfritt snus så jag kan få min fulla hälsa tillbaka och kompensera den skada som cigarettrökning gjorde med min kropp under många år.

Jag försöker prata med vänner och även folk som jag känner och fortfarande röker och ge dem mod att ge inte upp och gör ett nytt försök att sluta med cigarettrökning genom vilja och självförtroendeövningar. Jag hoppas att de inte kommer bli besvikna och bara försöka igen även om de har gjort det många gånger. Att använda snus istället är ingenting som jag gör reklam för men det kan vara ett val mellan ett sämre sätt och ett bättre sätt att återfå din hälsa.

Jag har berättat om min erfarenhet av cigarettrökning för er med hela mitt hjärta och det spelar ingen roll om du köper snus av oss eller någon annan butik gör bara det som känns rätt och starta nästa steg för att få din hälsa tillbaka och sedan att omfamna nästa steg.

En av de främsta anledningarna för att vi bestämde oss på vårt företag Snuskompaniet inte sälja några cigarettprodukter är denna personliga erfarenhet som jag skrivit om ovan och ha som mål att hjälpa människor till ett friskare liv. Vi kommer inte ha cigarettförsäljning överhuvudtaget i vår butik självklart.

 

Next step är en ny fas för att få ett hälsosamt liv än tidigare, Utan cigaretter. Lycka till

 

 

 

 

 

Copyright © snuskompaniet , Roslagsgatan 25, Stockholm, Sweden Dataskydd(GDPR) och Cookies Policy

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt