VILLKOR

Vi vill informera våra kunder för att kunna handla på snuskompaniet måste du vara 18 år eller äldre även vi gör alltid ålderskontroll på alla inkomna beställningar. Vid upptäckande av bedrägeri, eller beställning i annans namn eller en minderårig görs en polisanmälan. Vid varje kund och beställning kontrolleras samt manuellt för högsta säkerhet för att tobak är en vuxenprodukt. Snuskompaniet förbehåller sig rätten och neka ett köp vid misstanke om missbruk av vår tjänst.

Vid beställning träffas avtal om köp först när snuskompaniet bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse. En orderbekräftelse skickas senast 24 timmar efter att beställning mottagits av oss. Kunden kommer att meddelas så fort som möjligt om leveranstid ändras i beställningen.

I priserna ingår moms med 25 % för alla beställningar som gäller hela vårt sortiment. Bra att veta vid bekräftad beställning, kan priserna endast ändras av omständigheter som snuskompaniet inte råder över. Till exempel väsentligt ändrade råvarupriser.

Inom Sverige kostar det 59 kr. OBS: med de nuvarande EU-reglerna så har vi ingen utomlands försäljning.

Vi är medvetna om när snuset, tobaken tar slut blir det jobbigt då erbjuder vi snabba leveranser. Alla snus, tobak produkter på sunuskompaniet.se är lagervaror vilket innebär att alla inkomna beställningar lagda innan kl. 14:00 helgfria och vardagar skickas samma dag.

En stor del av våra produkter levereras inom 24h. (Under högsäsong kan det ta längre tid.)

Observera det bror på var i landet man bor så att leveranstiden variera mellan 1 – 3 arbetsdagar.

Minimiorder är 100 kr inklusive moms.

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

BETALNINGSALTERNATIV

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid – alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu – betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Läs mer:Allmänna villkor

Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation

Återbetalningar sker till ditt bankkonto eller det sätt som kunden föreslår. Återbetalningen sker snarast möjligt från att vi har mottagit och godkänt din retur. Dock alltid inom 30 dagar.

Vi tar emot betalning genom Swish, Välj då ”Swish” som betalalternativ.